Ny terrasse med fliser

Drømmer du om en ny fliseterrasse?

Drømmer du om at få lagt en ny terrasse med fliser, og leder du derfor efter en dygtig og erfaren brolægger, som kan hjælpe dig med at sikre et flot og professionelt resultat? Så er det godt, du har fundet Maximillian Anlæg.

Jeg har specialiseret mig inden for brolægning, og jeg kan således være behjælpelig, hvis du drømmer om en ny terrasse belagt med fliser.

Jeg varetager typisk opgaver for private i Præstø, Nykøbing, Næstved og omegn, men jeg kører også gerne ud til kunder i resten af Sydsjælland, hvis det er her, der er brug for min hjælp.

terrasse

Få et gratis

tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Derfor skal du lade mig stå for lægning af terrasse

  Der er mange gode grunde til, at du med stor fordel kan vælge at lade mig stå for at lægge din nye terrasse. Her kan blandt andet nævnes:​

  Hvad koster en ny terrasse?

  Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en ny terrasse koster.

  Prisen afhænger blandt andet af, hvor stor din kommende terrasse skal være, og hvilke sten eller fliser den skal belægges med.

  Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop din kommende fliseterrasse, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig.

  Når jeg kender til dine ønsker og behov i forhold til det færdige resultat, så udarbejder jeg gerne et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud, som vi efterfølgende kan gennemgå sammen.