Brolægning udføres af erfaren brolægger og anlægsstruktør

Fliselægning for private husejere

Skal du have lagt en ny fliseterrasse i din have, eller er det blevet tid til at få etableret en helt ny indkørsel med en flot flisebelægning? Og leder du i den forbindelse efter en dygtig brolægger, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rigtige brolæggerfirma.

Jeg har arbejdet mange år i faget og kan derfor varetage en lang række anlægsopgaver, både for privatpersoner og erhvervskunder.

Som erfaren brolægger og anlægsstruktør kører jeg ud til opgaver på det meste af Sjælland samt hele Lolland og Falster.

Få et gratis

tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Få et professionelt resultat i højeste kvalitet

  I forbindelse med brolægning er det utroligt vigtigt at sikre sig, at arbejdet bliver udført korrekt og i en ordentlig kvalitet.

  Ellers vil belægningen typisk ikke kunne holde sig pæn og jævn i ret lang tid.

  Brolægger laver brolægning

  Når du vælger at lade min virksomhed varetage din opgave, så kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført af en fagmand, der har stor erfaring i faget, og som går utroligt højt op i kvaliteten af det udførte arbejde.

  Jeg har utrolig meget faglig stolthed som brolægger og afslutter aldrig et projekt, før både jeg selv og du er tilfreds med det færdige resultat.

  Du er med andre ord garanteret et flot resultat i højeste kvalitet, når du vælger at lade mig stå for din belægningsopgave.

  Hvad koster brolægning?

  Der kan være meget stor forskel på, hvor meget brolægning koster. Mine priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvilken form for belægningsarbejde du skal have udført. Det kan for eksempel være:

  Derudover afhænger prisen af, hvilke materialer du vælger, og hvor omfattende opgaven er.

  Jeg tilbyder altid en god og billig pris på mit arbejde i forhold til den høje kvalitet, jeg leverer. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte mig med informationerne om din opgave.​ Som din lokale brolægger glæder jeg mig til at høre fra dig!

  I mit firma har kvalitet og kundetilfredshed altid førsteprioritet

  I mit firma kommer den gode kvalitet altid først i rækken. Jeg er meget ærekær omkring mit arbejde, og derfor er det også vigtigt for mig, at resultat af mit arbejde altid sidder lige i skabet.

  Jeg vil være stolt af det resultat, jeg leverer, og derfor er jeg først færdig med lægning af fliser, når jeg selv kan stå 100 % inde for resultatet. Du kan således altid forvente at få udført grundigt arbejde og dermed også få et flot resultat, når du vælger at lade Maximillian Anlæg stå for udførelsen af din flisebelægning.

  Kontakt mig og indhent et uforpligtende tilbud på din flisebelægning

  Har du en belægningsopgave, som du godt kunne tænke dig at få beregnet en skræddersyet pris på, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.

  Jeg tilbyder konkurrencedygtige priser på mit arbejde, som du altid kan forvente bliver udført i højeste kvalitet.

  Flisebelægning til indkørsler

  Hvis du går og drømmer om en ny, lækker indkørsel, kan jeg hos Maximillian Anlæg selvfølgelig hjælpe dig. En flot indkørsel med flisebelægning er det perfekte valg, når du gerne vil give din bil de bedste forhold for parkering i al slags vejr, og når du på samme tid gerne vil have en pæn indkørsel, der er nem at vedligeholde.

  Jeg har mange års erfaring med at lægge fliser i indkørsler hos private, og jeg kan derfor også skabe lige netop den indkørsel, du går og drømmer om. Jeg sørger for at lave en stærk belægning med tykke fliser og et robust underlag, som kan holde til tung belastning fra en eller flere biler, og som derfor vil holde næsten permanent.

  Jeg byder på mange spændende muligheder for flisevalg, når du gerne vil skabe en smuk og indbydende indkørsel, som er en fryd at komme hjem til hver dag, og som byder dine gæster varmt velkommen med pæne detaljer og stramme linjer.

  Lægning af fliser til din nye terrasse

  Som husejer er en af de helt store fornøjelser at kunne træde ud på egen terrasse, når vejret er godt, og du bare har lyst til at hygge. Med en dejlig og indbydende terrasse kan du virkelig nyde livet, når sommeren er over landet, mens terrassen også er det perfekte sted for gode stunder med venner og familie omkring grillen og havebordet.

  Men inden du kommer så langt, skal du selvfølgelig have en lækker og indbydende terrasse, som kan danne ramme om alle de gode stunder, du går og drømmer om. Og her vil en flisebelægning altid være et sikkert valg, da der kommer mange fordele med at vælge fliser til haven.

  Den store fordel ved fliser er, at de giver en terrasse med en sublim holdbarhed. Når du får mig til at stå for flisebelægningen, kan du være sikker på, at jeg laver et solidt underlag, som bliver, hvor det skal, mens de slidstærke og vejrbestandige fliser på samme tid giver en terrasse, der kan holde i mange, mange år.

  En korrekt installeret fliseterrasse kræver desuden minimal vedligeholdelse, ligesom den også er nem at rengøre i det daglige. Og så mener jeg selvfølgelig også, at mine flisebelægninger er utroligt smukke, hvorfor du kommer til at stå tilbage med en yderst indbydende og tiltalende terrasse.

  Lægning af fliser til erhverv

  Her hos Maximillian Anlæg kan jeg også hjælpe dig som virksomhed, der har brug flisebelægning til erhverv. En slidstærk flisebelægning er et praktisk valg til indkørsel og parkering ved din virksomhed, mens fliser på samme tid er mere æstetisk tiltalende end eksempelvis asfalt.

  Jeg tilbyder flisebelægning i høj kvalitet til din virksomhed til konkurrencedygtige priser, og jeg har erfaringen til at lægge lige netop den belægning, du gerne vil pryde din virksomhed med. Tøv derfor ikke med at kontakte mig i dag for et uforpligtende tilbud på flisebelægning for din virksomhed.

  Hvilken flisebelægning skal du vælge?

  Når du skal have flisebelægning i enten indkørslen eller på en terrasse, er valget af fliser selvfølgelig helt afgørende for både udseendet og holdbarheden er det færdige produkt. Når der skal lægges fliser i en indkørsel, er det især vigtigt, at fliserne er ekstra tykke, så de kan holde til den ekstra belastning. Her skal fliserne gerne have en tykkelse på 6-8 cm, mens fliser til terrassen godt kan være tyndere.

  Der er dog også mange andre forhold, du skal tage med i betragtningerne, når du vælger flisebelægning. Du kan eksempelvis vælge mellem betonfliser i mange forskellige afskygninger, som er en prisvenlig og stilren løsning. Eller du kan vælge naturstensfliser for et mere eksklusivt udtryk på din terrasse eller indkørsel.

  Størrelse og form spiller også en rolle for, hvordan din terrasse eller indkørsel kommer til at tage sig ud. Flisebelægning med små fliser kan få en lille terrasse til at se større ud, men store fliser kan også være et godt valgt, da det giver færre åbninger og derved mindre vedligeholdelsesarbejde.

  Hvis du er i tvivl om, hvilken flisebelægning du skal vælge, står jeg hos Maximillian Anlæg selvfølgelig klar til at hjælpe. Jeg har lang erfaring fra branchen og kan derfor rådgive dig om, hvilke fliser der passer godt til netop dit projekt.